Keyhangers

Godsbanen keyhanger med trykVi har et rigtig godt samarbejde med vores leverandører, så vi kan trykke teksten på din keyhanger præcis, som du ønsker det. Vi har over 10 års erfaring i produktion af reklameartikler for danske virksomheder, og vi er netop specialiserede i at tilpasse hvert enkelt design til virksomhedens visuelle identitet eller brand. Vi er også blandt landets førende, når det gælder tilpasning. Dette i kraft af vores brede udvalg af tilbehør.

Vi kræver ikke opstartsgebyr, hvilket gør det rentabelt, hvad enten du skal bruge 100 eller 1.000 stk. Bestil et visuelt eksemplar i dag, så du har en idé om, hvordan dine reklameartikler kommer til at se ud, når de forlader trykken!

Keyhangers med enkeltfarvet tryk

Nøglesnore med enkeltfarvede tryk er ideelle, hvis du skal have trykt et budskab eller slogan på nøglesnorene. Trykket bliver varmebehandlet på selve nøglesnoren, hvilket giver et langtidsholdbart og slidstærkt produkt. Keyhangers er perfekte til at sætte fokus på mærkesager, skabe opmærksomhed omkring et event eller som give-aways på eksempelvis messer, kurser og dyrskuer.

Se priseksempler på keyhangers med enkeltfarvede tryk og metalkrog her.

To eller flerfarvet tryk

Keyhangers med flerfarvet trykHvis jeres logo er komplekst eller benytter sig af flere farvenuancer, så er flerfarvet tryk ideelt. Flerfarvet tryk er typisk mere synligt i gadebilledet, så du får virkelig “værdi for pengene”. Keyhangers med flerfarvet tryk koster ca. 50 øre mere per stk. end enkeltfarvede keyhangers. Prisforskellen er typisk givet godt ud, hvis du ønsker en keyhanger, der bliver lagt mærke til. Kvaliteten er den samme, og trykket er imprægneret på, hvilket giver en lang holdbarhed og en slidstærk nøglesnor. Se priseksempler her.