Tubeformede / dobbeltvævede keyhangers

Stk.Pris
100 stk.2.094 kr.
500 stk.3.955 kr.
1.000 stk.5.515 kr.

Keyhangers – Tube / dobbeltvævet
Størrelse: 900 x 20 mm. (flere muligheder)
Minimum antal: 50 stk.
Intet opstartsgebyr
Ekspresslevering (2 hverdage) muligt
Over 1.000 stk.: Kontakt for tilbud

Har du en forespørgsel?


Tube nøglesnor

Tube keyhangers (også kendt som dobbeltvævet) er med sit elegante udtryk et populært valg blandt mange virksomheder, der ønsker et mere minimalistisk og eksklusivt udtryk. Den er især velegnet til give-aways til kunder, gæster og samarbejdspartnere, men kommer også til sin ret, hvis I afholder en konference eller workshop.

Tubenøglesnoren er det stilsikre valg, til dig der ønsker diskret formidling af dit budskab og / eller logo.

Vores tubenøglesnore kan fås i forskellige størrelser, og du kan således tilpasse både længden og bredden. Den fås med et væld af tilbehør, og du kan vælge imellem forskellige kroge og klipse, så du får en tubeformet keyhanger, der passer til jeres individuelle behov.

Vi kan trykke i de farver, som du ønsker. Der er, så at sige, frit valg på alle hylder, og produktionen kan derfor startes op i alle farvenuancer. Selve snoren kan naturligvis også indfarves, så den passer med jeres visuelle designidentitet. Oplys blot farvekoderne på jeres farver, når du bestiller, eller levér en trykklar fil, så sætter vi produktionen op med de korrekte farver.

Kontakt os allerede i dag og lad os lave et designudkast, så du kan se, hvordan dine nøglesnore tager sig ud, inden vi går i trykken. Et designudkast er naturligvis uden beregning og leveres typisk allerede inden for 12 timer efter bestilling.

[Total: 4   Gennemsnit: 5/5]