Keyhangers uden tryk

Stk.Pris
100 stk.640 kr.
500 stk.2.400 kr.
1.000 stk.3.600 kr.

Keyhangers uden tryk
Størrelse: 900 x 20 mm. (flere muligheder)
Minimum antal: 50 stk.
Intet opstartsgebyr
Ekspresslevering (Samme dag) muligt
Over 1.000 stk.: Kontakt for tilbud

Har du en forespørgsel?


Keyhangers uden tryk

Keyhangers uden tryk kan både være anbefalelsesværdige til brug ved konferencer, workshops og messer eller til brug internt hos virksomhedens medarbejdere og gæster. Vi har keyhangers uden tryk i forskellige kvaliteter og er altid lagerførende med nøglesnore i standard-farver. Skal du bruge keyhangers i jeres unikke farvenuance eller med noget specifikt tilbehør, kan vi naturligvis også godt hjælpe med det.

Hvis du skal bruge dine keyhangers allerede i morgen eller dagen efter, så er der typisk ikke tid til at trykke på dem. Det kan også være, at du blot ønsker et enkelt og minimalistisk design, der ikke skal bruges til at markedsføre jeres virksomhed. Hvis I er på udkig efter keyhangers uden tryk, så kan vi være behjælpelige med ganske kort varsel. Vi er lagerførende med nøglesnore uden tryk og kan levere fra dag til dag.

Har du specifikke ønsker til dine keyhangers uden tryk, så bør du påregne en lidt længere leveringstid. Vi kan levere dine tilpassede nøglesnore inden for 4 hverdage.  Det eneste du skal gøre, er at vælge model, farve og tilbehør, hvorefter vi sender dig et designudkast. Når dette er godkendt, indfarver vi dine nøglesnore i den farvenuance, du måtte foretrække, påmonterer tilbehøret og sender dem i jeres retning.

[Total: 5   Gennemsnit: 5/5]