Vi er leveringsdygtige i flere forskellige typer af kortholdere til keyhangers, og kan levere i standardmål (kreditkortstørrelse m.fl.) fra dag til dag. Du kan vælge imellem kortholdere i hård og blød plast med et hul i toppen, hvor keyhangeren kan hægtes fast. Vores kortholdere er med den øverste side åben, og du kan frit vælge imellem lodrette og vandrette modeller.

Du er velkommen til at bruge vores kontaktformular, såfremt du ønsker at rekvirere prøver af de forskellige modeller, som vi har tilgængelig. Enkelte af dem kan også ses i vores galleri af tidligere produktioner og under ”Tilbehør”, som du finder i menuen.

Kortholdere i specialmål

Skal du bruge kortholdere i specialmål, kan vi også klare det. Der må dog påregnes en længere leveringstid, da disse bliver produceret ud fra jeres ønsker. Du kan du forvente en leveringstid på 7 hverdage, og du har frit valg imellem vores mange modeller, der produceres i materialer og med de specifikationer, som du måtte ønske.

Indstik til kortholdere (navneskilte)

Såfremt du ønsker navneskilte eller lignende, kommer vi gerne med et designudkast på, hvordan disse kunne se ud. Vores grafiker kan sætte et layout op, som vi producerer, når godkendelse foreligger. Vi kan naturligvis også lave et hul i disse, så dine navneskilte i plastik kan hægtes direkte på nøglesnoren og således bruges uden en kortholder.

Kontakt os i dag for at høre om de muligheder, der foreligger. Vi svarer på alle henvendelser inden for 24 timer, og der går ofte ikke mere end 2 timer, førend du har svar. Klik her for at gå til kontaktformularen.