Om Keyhangers.dk

Keyhangers.dk har siden 2010 leveret nøglesnore og andet merchandise til store og små virksomheder i hele Skandinavien. I kraft af vores produktionsfaciliteter er det muligt for os at producere mange forskellige typer nøglesnore samt tilbehør. Se mere om modeller, materialer, tilbehør og trykkemetoder i menuen.

Keyhangers.dk er en del af Creatrix ApS (CVR: 37795968). Du handler derfor med et dansk, momsregistreret selskab, der holder til på Østerbro i København.

Husk at du får prisgaranti!

Foruden at være dygtige til det, vi laver, så er vi også ret så konkurrencedygtige. Hvis du mod forventning skulle finde den samme vare hos en anden leverandør, så matcher vi naturligvis prisen OG giver dig 10 % i rabat (“findeløn”) på din ordre.

Har du brug for andre former for reklameartikler end keyhangers, så find inspiration på Creatrix.dk eller kontakt os på +45 7171 2071. Vi kan være behjælpelige med det meste, hvad enten du søger klassiske reklameartikler, såsom nøglesnore og kuglepenne eller mere utraditionelle og kreative løsninger. Vi hjælper gerne med sparring, så du får dét gennemførte event, som du drømmer om, eller dén giveaway der gør, at du bliver husket efter messedeltagelsen.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her (PDF)


GDPR MærketReklamebeskyttelseMiljøvenligpakningOm keyhangersdk csr-maerket logo