Keyhangers med tryk i en farve

AntalPris
100 stk.1.434 kr.
500 stk.3.368 kr.
1.000 stk.4.937 kr.

Enkeltfarvet tryk og metalkrog
Størrelse: 900 x 20 mm. (flere muligheder)
Minimum antal: 50 stk.
Intet opstartsgebyr
Ekspresslevering (2 hverdage) muligt
Over 1.000 stk.:  Kontakt for tilbud

Har du en forespørgsel?


Enkle keyhangers i valgfrit design

Her får du en keyhanger, der er oplagt som giveaway på fx messer eller til et event. Vores keyhangers med enkeltfarvet tryk har en robust metalkrog, der gør, at den kan holde til lidt af hvert. Du er derfor sikret en nøglesnor, som modtageren kan have glæde af i flere år. Du kan tilpasse dem med det tilbehør, som du selv vælger. Herved kan du få en keyhanger, præcis som du ønsker det.

Du kan få dine keyhangers i de farver, som du ønsker dem. Dette gælder både snoren, som vi kan farve i jeres nuance (/nuancer) og selve trykket, der matcher jeres Pantonefarver. Oplys gerne jeres farvekoder, når du rekvirerer et gratis designudkast. Dette gør, at vi rammer helt nøjagtigt, når det kommer til farvevalget.

Vores keyhangers med enkeltfarvet tryk produceres i et slidstærkt materiale, og selv ved daglig brug vil du opleve at den ikke bliver flosset i kanterne eller går op i syningerne. Keyhangeren kan foruden flere forskellige kroge også leveres med metal-/plastikklips og en sikkerhedsklips i nakken. For mere tilbehør se venligst under menupunktet “tilbehør”.

Dette er en keyhanger, som er foretrukket af mange, da du får stor værdi for pengene. Prisen per stk. er fra kun 2,8 kr.

[Total: 6   Gennemsnit: 4.7/5]