Pris fra

Stk.Pris
100 stk.1.944 kr.
500 stk.3.651 kr.
1.000 stk.5.059 kr.

Brodering i en farve
Størrelse: 900 x 20 mm. (flere muligheder)
Minimum antal: 50 stk.
Intet opstartsgebyr
Ekspresslevering (2 hverdage) muligt
Over 1.000 stk.:  Kontakt for tilbud

Har du en forespørgsel?


Keyhangers med brodering

Ønsker du en nøglesnor, der skiller sig ud, så kan vores keyhangers med broderet tryk, meget vel være det helt rigtige valg. Nøglesnorene, der broderes på, er i en robust kvalitet, der kan holde til mangt og meget. Du er således garanteret en solid nøglesnor, som modtageren kan have glæde af i år fremover.

Nøglesnoren måler typisk 20 mm. i bredden, men vi har mulighed for at brodere på både tyndere nøglesnore såvel som bredere. Du kan få broderet i lige nøjagtig de farver, som du ønsker. Opgiv blot den / de pantonefarver, du ønsker, hvorefter vi indfarver snoren, inden vi påbegynder broderingen. Som altid får du naturligvis et designudkast til godkendelse, inden vi starter en produktion op.

Du kan tilpasse din nøglesnor, sådan som du ønsker. Vælg blandt vores forskellige tilbehør i både plastik og metal, så nøglesnoren passer til brugen. Du kan bl.a. vælge imellem forskellige kroge, klipse, karabinhager og mobilsnore. Vi anbefaler dertil i udgangspunktet altid et sikkerhedsspænde, der løser sig, hvis trykken bliver for stort. Derved undgås faldulykker, der i sidste ende associeres med jeres brand. Sikkerhedsspændet kan placeres både i nakken eller på en af siderne.

Kontakt os allerede i dag og lad os give et bud på, hvordan jeres nøglesnore kan se ud. Brug gerne formularen til venstre. Vi vender tilbage inden for 2 timer.

[Total: 4   Gennemsnit: 5/5]