Keyhangers med tryk i flere farver

Stk.Pris
100 stk.1.658 kr.
500 stk.3.683 kr.
1.000 stk.5.277 kr.

Tofarvet tryk og plastikkrog
Størrelse: 900 x 20 mm. (flere muligheder)
Minimum antal: 50 stk.
Intet opstartsgebyr
Ekspresslevering (2 hverdage) muligt
Over 1.000 stk.:  Kontakt for tilbud

Har du en forespørgsel?


Nøglesnore med tryk i flere farver

Skal du bruge keyhangers med tryk i flere farver, der vækker opsigt, er du kommet til det rette sted.

Vi kan trykke dine nøglesnore i lige nøjagtig de farvenuancer, der kendetegner jeres virksomhed og brand. Vores keyhangers med flerfarvet tryk kan fås i flere forskellige modeller og med det tilbehør, som du foretrækker.

Vælg bl.a. imellem klassikeren, der er god til prisen og sublilux, hvor trykket varmebehandles på en finerevævet snor. Vores sublilux er populær, da trykket bliver skarpt og nuanceret. Dette gør, at selv tynde linjer, skygger og farvenuancer kommer til deres ret. Vi har også mulighed for at trykke med flere farver på tube- og refleksnøglesnore.

Nøglesnore med tryk i flere farver kan fås i flere størrelser. Standardmålene er 900 x 20 mm., men dette kan naturligvis tilpasses. Tyndere modeller er også populære og ofte det foretrukne valg til arrangementer, hvor nøglesnoren skal vise bærerens tilhørsforhold, fremfor at fungere som egentlig branding. Vælg mellem forskellige bredder på 10, 12, 15, 20, 25 eller 30 mm. Længden kan ligeledes tilpasses efter behov og ønske.

Brug formularen til venstre og kontakt os allerede i dag, så vi kan give et bud på, hvordan jeres nøglesnore kunne se ud. Vi leverer grafiske udkast inden for 12 timer, og kan levere selve nøglesnorene inden for ganske få dage. Ved ekspreslevering kan du have dine keyhangers med tryk 48 timer efter, at designudkastet er godkendt og i enkelte tilfælde endnu hurtigere.

[Total: 4   Gennemsnit: 5/5]