Tilbehør til dine keyhangers

Tilbehør til keyhangers

klik for at forstørre billedet

Du kan tilpasse dine keyhangers, som du ønsker det og vælge frit imellem alt vores tilbehør. Vi har et bredt udvalg af både kroge, klipse, sikkerhedsspænder m.m., så dine keyhangers bliver helt unikke.

Få en nærmere udspecificering af vores tilbehør herunder eller klik på billedet i venstre side for at se det tilbehør, som du kan vælge imellem i en høj opløsning.

Kroge

Forskellige kroge i metal og plastik alt efter dine behov og ønsker. Alle vores kroge er lavet i en ordentlig kvalitet, der ikke bliver løse eller får problemer med at lukke ordentligt i. Metalkrogene er rustfrie. Foretrækker du det anderledes, kan du vælge en karabinhage i stedet for en krog. Denne kan farves i nøjagtig den farvenuance, som du ønsker.

Plastikklips

Nøglesnore uden tryk

Plastikklips så nøglerne eller ID-kortet kan hægtes af. Du kan vælge mellem 8 forskellige plastikklips, så din keyhanger bliver præcis, som du ønsker den.

Alle vores plastikdele er lavet i hårdfør plastik, der tåler en stor belastning. Klipsen kan også leveres i delvist metal eller i ren metal.

Kortholdere

Kortholdere til ID- eller medarbejderkort. Vi er lagerførende i flere standardmål, men størrelsen på kortholderne kan også tilpasses jeres indstik. Du kan vælge mellem lodrette og vandrette kortholdere, og du bestemmer naturligvis også selv, hvor mange sider, du vil have åbne. Kortholderne kan leveres påmonteret nøglesnorene, så du slipper for den manuelle process og besværet med at påmontere disse.

Vedhæng

Vi kan blandt andet påhægte mobilsnore, karabinhager og opstrammere til din keyhanger. Vores store udvalg af forskellige vedhæng gør, at keyhangerne kan tilpasses dine medarbejdere eller målgruppe. Hvis telefonen f.eks. er vigtig for dine medarbejdere, så kan det være nærliggende at hægte en mobilsnor på i bunden.

Diverse

Alle nøglesnore vi producerer har som udgangspunkt en sikkerhedsklips i nakken, der automatisk løsner sig, hvis belastningen bliver for stor. Dette sikrer, at vi undgår ulykker, hvis nøglesnoren pludselig skulle sætte sig fast i en gren el. lign. Du kan vælge imellem flere forskellige sikkerhedsklips, der alle kan produceres i jeres farvenuancer.

Vi har mange forskellige modeller af keyhangers og kan lave næsten alt, så kontakt os for at høre om vi kan producere jeres keyhanger. Vi besidder en stor ekspertise, og hjælper gerne med opsætning uden ekstra omkostninger for jer